Sukralóza
12.2.2019
Vysoko účinné a stabilné sladidlo.
Čo je sukralóza?
- sukralóza je nekalorické, vysoko intenzívne sladidlo vyrobené z cukru
- sladidlo, ktoré sa najviac zo všetkých sladidiel približuje k cukru
- sukralóza má sladivosť 600 x vyššiu ako sacharóza
- Ingrediencie bez nutného ďalšieho upozornenia na použitie
- dobre rozpustná, jednoduchá manipulácia
- mimoriadne stabilná
- viac ako 100 vedeckých štúdií prevedených za obdobie dlhšie ako 20 rokov presvedčivo dokazuje bezpečnosť sukralózy
- označenie sukralózy v zmysle potravinového kódexu je E 955
Použitie sukralózy
- Nápoje a zmesi nápojov
- Pekárenské výrobky a pekárenské zmesi
- Tvrdé a mäkké cukríky
- Džemy a želé
- Žuvacie cukríky
- Káva a čaj
- Mliečne výrobky
- Spracované ovocie a ovocné nápoje
- Spracovaná zelenina a zeleninové nápoje
- Cukrovinky a polevy
- Výrobky s výživovou a dietetickou hodnotou
- Liečivá
- Pre všetky wellness výrobky
Bezpečnosť sukralózy
- Bez vedľajších účinkov
- Netoxická
- Bez vplyvu na metabolizmus cukrov
- Bez vplyvu na krátkodobú a dlhodobú hladinu glukózy v krvi
- Nekalorická bez cukru
- Nespôsobuje zubný kaz
- Bez vplyvu na reprodukciu
Prečo použiť sukralózu?
|
Sladivosť |
Pachuť |
Karcinogénne
účinky |
Stálosť pri vyšších
teplotách |
Trvanlivosť |
Sukralóza |
600 x |
nie je |
nie |
áno |
vysoká |
Aspartam |
180 x |
kovová |
sú predmetom výskumu |
nie |
nízka |
Sacharín |
300 x |
horká |
nie>áno>nie |
áno |
dobrá |
Acesulfam K |
200 x |
horká |
nie |
áno |
dobrá |
Sukralóza
Presne zodpovedá podmienkam FCC
Zodpovedá súčasným podmienkam USP/NF
- výrobok farmaceutickej kvality
Podlieha viacnásobnej kontrole kvality
Má následujúce certifikáty:
- Kosher od OU
- HALAL
- HACCP
- ISO 9001:2000
- Je vyrábaný postupom, ktorý zodpovedá podmienkam GMP
Má viac ako dvojročnú záruku