Sukralóza

Vysoko účinné a stabilné sladidlo.

Čo je sukralóza?
  • sukralóza je nekalorické, vysoko intenzívne sladidlo vyrobené z cukru
  • sladidlo, ktoré sa najviac zo všetkých sladidiel približuje k cukru
  • sukralóza má sladivosť 600 x vyššiu ako sacharóza
  • Ingrediencie bez nutného ďalšieho upozornenia na použitie
  • dobre rozpustná, jednoduchá manipulácia
  • mimoriadne stabilná
  • viac ako 100 vedeckých štúdií prevedených za obdobie dlhšie ako 20 rokov presvedčivo dokazuje bezpečnosť sukralózy
  • označenie sukralózy v zmysle potravinového kódexu je E 955

Použitie sukralózy
  • Nápoje a zmesi nápojov
  • Pekárenské výrobky a pekárenské zmesi
  • Tvrdé a mäkké cukríky
  • Džemy a želé
  • Žuvacie cukríky
  • Káva a čaj
  • Mliečne výrobky
  • Spracované ovocie a ovocné nápoje
  • Spracovaná zelenina a zeleninové nápoje
  • Cukrovinky a polevy
  • Výrobky s výživovou a dietetickou hodnotou
  • Liečivá
  • Pre všetky wellness výrobky

Bezpečnosť sukralózy
  • Bez vedľajších účinkov
  • Netoxická
  • Bez vplyvu na metabolizmus cukrov
  • Bez vplyvu na krátkodobú a dlhodobú hladinu glukózy v krvi
  • Nekalorická bez cukru
  • Nespôsobuje zubný kaz
  • Bez vplyvu na reprodukciu

Prečo použiť sukralózu?
  Sladivosť Pachuť Karcinogénne
účinky
Stálosť pri vyšších
teplotách
Trvanlivosť
Sukralóza 600 x nie je nie áno vysoká
Aspartam 180 x kovová sú predmetom výskumu nie nízka
Sacharín 300 x horká nie>áno>nie áno dobrá
Acesulfam K 200 x horká nie áno dobrá



Sukralóza

Presne zodpovedá podmienkam FCC
Zodpovedá súčasným podmienkam USP/NF
- výrobok farmaceutickej kvality
Podlieha viacnásobnej kontrole kvality

Má následujúce certifikáty:

  • Kosher od OU
  • HALAL
  • HACCP
  • ISO 9001:2000
  • Je vyrábaný postupom, ktorý zodpovedá podmienkam GMP

Má viac ako dvojročnú záruku
 

Kontakt
Peter Socha Business Development manažér 0914 322 514 Send e-mail
Print article/page