Sukralóza
Vysoko účinné a stabilné sladidlo.
Čo je sukralóza?
-
sukralóza je nekalorické, vysoko intenzívne sladidlo vyrobené z cukru
-
sladidlo, ktoré sa najviac zo všetkých sladidiel približuje k cukru
-
sukralóza má sladivosť 600 x vyššiu ako sacharóza
-
Ingrediencie bez nutného ďalšieho upozornenia na použitie
-
dobre rozpustná, jednoduchá manipulácia
-
mimoriadne stabilná
-
viac ako 100 vedeckých štúdií prevedených za obdobie dlhšie ako 20 rokov presvedčivo dokazuje bezpečnosť sukralózy
-
označenie sukralózy v zmysle potravinového kódexu je E 955
Použitie sukralózy
-
Nápoje a zmesi nápojov
-
Pekárenské výrobky a pekárenské zmesi
-
Tvrdé a mäkké cukríky
-
Džemy a želé
-
Žuvacie cukríky
-
Káva a čaj
-
Mliečne výrobky
-
Spracované ovocie a ovocné nápoje
-
Spracovaná zelenina a zeleninové nápoje
-
Cukrovinky a polevy
-
Výrobky s výživovou a dietetickou hodnotou
-
Liečivá
-
Pre všetky wellness výrobky
Bezpečnosť sukralózy
-
Bez vedľajších účinkov
-
Netoxická
-
Bez vplyvu na metabolizmus cukrov
-
Bez vplyvu na krátkodobú a dlhodobú hladinu glukózy v krvi
-
Nekalorická bez cukru
-
Nespôsobuje zubný kaz
-
Bez vplyvu na reprodukciu
Prečo použiť sukralózu?
|
Sladivosť |
Pachuť |
Karcinogénne
účinky |
Stálosť pri vyšších
teplotách |
Trvanlivosť |
Sukralóza |
600 x |
nie je |
nie |
áno |
vysoká |
Aspartam |
180 x |
kovová |
sú predmetom výskumu |
nie |
nízka |
Sacharín |
300 x |
horká |
nie>áno>nie |
áno |
dobrá |
Acesulfam K |
200 x |
horká |
nie |
áno |
dobrá |
Sukralóza
Presne zodpovedá podmienkam FCC
Zodpovedá súčasným podmienkam USP/NF
- výrobok farmaceutickej kvality
Podlieha viacnásobnej kontrole kvality
Má následujúce certifikáty:
-
Kosher od OU
-
HALAL
-
HACCP
-
ISO 9001:2000
-
Je vyrábaný postupom, ktorý zodpovedá podmienkam GMP
Má viac ako dvojročnú záruku